preloader logo

Solucions tecnològiques dissenyades a midaDespatx d’enginyeria a Mallorca: auditoria, consultoria, planificació i gestió de projectes en telecomunicacions i tecnologies de la informació.

La nostra experiència al teu servei

TS-IT és un despatx d’enginyeria de Mallorca especialista en telecomunicacions i tecnologies de la informació que posa al teu servei la seva experiència en el món de les telecomunicacions: ens adaptam a les teves necessitats i dissenyam la solució més adient per cada projecte.

Serveis en auditoria, consultoria, planificació estratègica i direcció de projectes en telecomunicacions i tecnologies de la informació.

Solucions a mida

Ens adaptam a les necessitats específiques de cada projecte i trobam la solució tecnològica més adient per satisfer-les.

Experiència

A TS-IT tenim més de 20 anys d'experiència en el camp de les de telecomunicacions projectant i definint les solucions més adients a cada problemática.

El millor per a tu

No tenim cap lligam amb marques o empreses instal·ladores i podem cercar la millor relació preu-prestacions-cost lliurement.

Tot tipus de serveis

Oferim una gran varietat de serveis tecnològics: redacció de projectes tècnics, auditoria de xarxes wifi, gestió de projectes...

Alguns dels clients amb els quals col·laboram

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar